Foto de l’estrena del Punt de Servei. D’esquerra a dreta, la directora de Vendes B2C d’Endesa a Espanya, Marta Aner; la gerent d’Instal·lacions Parera, Anna Parera; el fundador d’Instal·lacions Parera, Josep Parera; el primer Tinent d’Alcalde i regidor d’Urbanisme de la ciutat, Toni Postius, i el director d’Atenció al Client d’Endesa a Catalunya.

• L’oficina actual és més espaiosa i funcional que l’anterior i la gestiona Instal·lacions Parera
• A l’acte, celebrat ahir a la tarda, hi van assistir el primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Lleida, la directora de Vendes B2C d’Endesa a Espanya, el director Comercial d’Endesa a Catalunya i la gerent i el fundador d’Instal·lacions Parera, a més de diferents entitats i directius del municipi i la comarca
• Des d’aquest local es realitza assessorament personalitzat i s’ajuda a realitzar tràmits diversos com a sol·licitar el bo social, la implantació de mesures d’estalvi energètic orientades a electrificar les llars o modificacions i altes de contracte, entre d’altres

Lleida, 17 de març de 2023– Endesa ha inaugurat un nou Punt de Servei de Lleida, ubicat al barri de Pardinyes, amb l’objectiu d’ampliar i reforçar el servei d’atenció al municipi i, per extensió, a tot el Segrià. El nou local, que gestiona Instal·lacions Parera, se suma a un Punt de Servei ja existent a la capital lleidatana. A l’acte de presentació, celebrat ahir a la tarda, hi van assistir el primer Tinent d’Alcalde i regidor d’Urbanisme de la ciutat, Toni Postius; la directora de Vendes B2C d’Endesa a Espanya, Marta Aner; el director d’Atenció al Client d’Endesa a Catalunya, Miquel Funes; la gerent d’Instal·lacions Parera, Anna Parera, i el fundador d’Instal·lacions Parera, Josep Parera, així com altres directius de la Companyia, autoritats, associacions i col·lectius locals que representen el sector empresarial i comercial del municipi i la comarca.

El nou Punt de Servei es troba, concretament, a l’avinguda Rosa Parks número 55-57, un espai situat en un punt estratègic de la ciutat per tal d’apropar-la als ciutadans i millorar el servei presencial que s’ofereix als clients. En aquet sentit, el local es troba molt proper a l’enllaç amb les carreteres C-12, N-230 i A-2, al nord de la ciutat, de manera que està molt ben comunicada amb altres municipis de la comarca.

Les noves instal·lacions tenen un horari d’atenció al client de dilluns a dijous de 9 del matí fins a les 6 de la tarda, mentre que els divendres és de 9 del matí a 3 de la tarda. Des d’aquesta espai els clients poden realitzar qualsevol tipus de gestió que tingui a veure amb Endesa de la mà d’Instal·lacions Parera, com ara rebre assessorament energètic per part de professionals sobre millores de pautes de consum, informació sobre la factura, contractar llum i gas, realitzar qualsevol modificació contractual, aplaçaments i fraccionaments, domiciliar pagaments i la tramitació del bo social, entre d’altres.

A més, també es podran contractar els productes i serveis que s’ofereixen a través d’Endesa X, la filial de serveis energètics d’Endesa, bàsicament encaminades a descarbonitzar i electrificar llars i empreses amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques o punts de recàrrega elèctrica amb l’ajuda d’experts en la matèria, a més de prestar serveis de manteniment de llum i gas.

La posada en marxa d’aquest servei és fruit d’un acurat procés tant de selecció i condicionament dels espais, com de selecció i formació de les persones que hi treballen. Per a facilitar l’atenció, ja sigui presencial o per videotrucada –segons es desitgi– els clients poden demanar cita online a la web d’Endesa o bé a Energia XXI en funció de si es té contractat el mercat lliure o regulat, respectivament.

Amb la inauguració d’aquestes noves oficines ja són 7 els punts de servei d’Endesa gestionats per Instal·lacions Parera ja que, a més del de Lleida, també s’encarreguen dels centres d’Igualada, Salou, Tàrrega, Terrassa, Valls i Vilafranca del Penedès.

Endesa inaugura un nou Punt de Servei a Lleida per reforçar l'atenció presencial al Segrià...

Sobre Endesa
Endesa és la primera companyia elèctrica d’Espanya i la segona de Portugal. A més, és el segon operador de gas del mercat espanyol. Desenvolupa un negoci integrat de generació, distribució i comercialització, i ofereix també, a través d’Endesa X, serveis de valor afegit orientats a l’electrificació dels usos energètics en llars, empreses, indústries i administracions públiques. A més, s’ha creat la nova línia de negoci, Endesa X Way, dedicada íntegrament a la mobilitat elèctrica.Endesa està fermament compromesa amb els ODS de les Nacions Unides i, com a tal, promou decididament el desenvolupament d’energies renovables a través d’Enel Green Power España, la digitalització de les xarxes a través d’e-distribución, i la responsabilitat social corporativa. En aquest últim àmbit actuem també des de la Fundación Endesa. El nostre equip humà té prop de 9.260 empleats. Endesa forma part d’Enel, el grup elèctric més gran d’Europa.