Instal·lacions Parera aprofitarà la seva presència en un estand a FirAnoia per oferir als ciutadans consells sobre estalvi energètic. Així, el visitant interessat podrà conèixer quines són les males pràctiques que calen evitar i quins són els bons hàbits que s’han d’adoptar, sobretot pel que fa a l’ús dels electrodomèstics, ja que hàbits com aprofitar l’escalfor residual de la vitroceràmica o no obrir el forn fins que la cocció no hagi acabat poden fer estalviar alguns euros.

En el mateix sentit, Instal·lacions Parera assessorarà al visitant sobre les etiquetes energètiques i com interpretar-les a l’hora de comprar un electrodomèstic. Així com consells per estalviar electricitat en la climatització de la llar o la il·luminació.

Amb aquesta activitat, que s’oferirà en el seu estand ubicat al Passeig Verdaguer cantonada amb C/Òdena, Instal·lacions Parera té la voluntat de col·laborar en la promoció de l’estalvi energètic i la sensibilització pel medi ambient, així com en l’oferiment de les millors ofertes i serveis quant a preu, qualitat i condicions.

En aquest sentit, l’empresa instal·ladora oferirà el finançament d’aires condicionats en la mateixa factura de la llum, una modalitat nova que per primera vegada ofereix Endesa i que permet a més a més, a l’usuari , benificiar-se d´una descompte adicional en l´electricitat.

També seran interessants altres ofertes exclusives per les compres fetes a la fira com per exemple l’estalvi de 100€ en la compra d’un aire condicionat Mitsubishi o Toshiba.

Instal·lacions Parera és una empresa familiar que va néixer el 1972 a La Llacuna i actualment és present també a Igualada, Sant Quirze del Vallés, Vilafranca del Penedès, Tàrrega, Valls i Salou. Són experts en instal·lacions elèctriques, fontaneria, climatització, renovables, gas i telecomunicacions, i també són punt de servei Endesa.