Qui Som

Qui Som

La nostra història

A Instal·lacions Parera comptem amb més de 40 anys d’experiència que ens avalen.

Instal·lacions Parera és una empresa familiar fundada l’any 1972 pel Sr. Josep Parera Tort, actual gerent de l’empresa ubicada a La Llacuna (Anoia), província de Barcelona.

En els seus inicis, Instal·lacions Parera donava servei com a instal·lador a la comarca de l’Anoia; no obstant, es en l’any 1976 quan s’estableixen les primeres relacions amb l’empresa Fuerzas Eléctricas del Segre, realitzant treballs de manteniment en Mitja i Baixa Tensió de les xarxes de distribució. L’any 1984 s’extén l’activitat a l’empresa Fuerzas Eléctricas de Catalunya FECSA i és el Juny de 1994 quan es constitueix formalment com a Societat Limitada.

Al llarg dels anys hem anat implantant nous centres de treball en diferents poblacions de Catalunya.

La professionalitat i l’esperit de millora, ha fet que aquesta empresa, junt amb l’equip humà que la compon, hagi creat diferents divisions en la seva activitat empresarial, especialitzant-se en instal·lacions residencials, naus industrials, centres sanitaris, edificis d’ús combinat per activitats educatives i residències per a interns. Des de finals del 2006, seguint amb la línia de millora continua i l’aposta per noves línies de negoci, obre una nova divisió especialitzada en energies renovables, geotèrmica, solar-tèrmica i solar-fotovoltaica. Tanmateix, s’ha especialitzat en assessorament per a l’optimització energètica.

L’equip humà

Actualment, l’equip humà de l’empresa està integrat per un total de 149 persones distribuïdes en les diferents àrees que formen l’estructura jeràrquica-organitzativa d’Instal·lacions Parera S.L.

La nostra filosofia d’èxit es basa en la seguretat i la qualitat del nostre servei.

És per aquest motiu que el nostre equip humà està format per professionals titulats en cada àrea, amb certificacions específiques per a cada tipus de treball requerit i amb un pla de formació continua, que ens assegura poder oferir el millor servei al client final.

Equips i mitjans de treball

Instal·lacions Parera poseeix tots els medis tècnics necessaris (individuals i col·lectius) per a la realització dels treballs requerits en el menor temps possible, amb la màxima eficàcia i seguretat.

Sistema integrat de gestió

En aquests últims anys, l’empresa ha implantat un sistema integrat de gestió per a la Qualitat, el Mediambient i la Seguretat mitjançant la creació d’un Departament dirigit per varis tècnics qualificats i dedicat única i exclusivament a vetllar pel seguiment i l’aplicació d’aquest sistema.

Política de Qualitat
Actualment, en referència a la Qualitat, es disposa d’una bona part dels procediments escrits i en aplicació, tanmateix, s’estableix la Política de Qualitat decidida per la Direcció, i tenim l’objectiu d’implantar tots els requisits exigits per la norma ISO 9001, procedint seguidament a la seva certificació.

Política Mediambiental
En el camp Mediambiental, es disposa de la Política decidida per la Direcció i es compleixen totes les obligacions legals mitjançant la implantació del manual corresponent i la seva incorporació al de Qualitat i Seguretat per a la seva aplicació de forma integrada. En aquest mateix sentit, l’objectiu és poder-se acreditar segons la certificació ISO 14001.

Política de Seguretat
En matèria de seguretat es disposa de diversos tècnics qualificats en Prevenció de Riscos Laborals, que vetllen per la seguretat i salut dels seus treballadors.

En aquesta especialitat, es disposa de l’acreditació OHSAS 18000:2007 concedida per l’empresa certificadora TÜVRheinland.

La Direcció d’Instal•lacions Parera té un fort compromís amb la Qualitat, la Seguretat i el Mediambient.

Qui Som...
Qui Som...
MES DE 40 ANYS D’EXPERIENCIA, I UNA ÀMPLIA XARXA COMERCIAL

Central

C/ Arrabal, 41
Telèfon 93 897 60 69
Fax 93 897 63 10

Horaris:
De dilluns a divendres
Mati: 9:00 – 13:30h
Tarda: 15:00 – 19:00h

Les nostres Oficines

Contacte

Utilitzi aquest formulari per contactar amb nosaltres directament, omple tots els camps obligatoris marcats amb un asterisc.